L’L4 del metro recuperarà dimarts les parades de la Barceloneta i Ciutadella – Vila Olímpica

Les obres de metro a l’L4 avancen segons el previst i entren en la segona fase. A partir de dimarts, 1 d’agost, ja reobriran les estacions de la Barceloneta i Ciutadella – Vila Olímpica i es redueix així el tram afectat, que quedarà delimitat entre Verdaguer i la Barceloneta. Les obres van començar el 26 de juny i suposen la renovació integral de sis quilòmetres. Està previst que s’acabin el 25 d’agost, quan l’L4 tornarà a funcionar amb normalitat.

Obres de renovació i per reduir vibracions

Les obres tenen com a objectiu millorar la fiabilitat de la línia, reduir el nombre d’incidències originades en la infraestructura i mitigar les vibracions. Segons TMB, la xarxa de transport públic ha absorbit el 90 % dels passatgers afectats durant la primera fase de les obres.

En un balanç fet aquest divendres des de l’estació de la Barceloneta, la primera tinenta d’alcaldia i presidenta de TMB ha destacat que s’estan complint “estrictament” els terminis i s’ha congratulat que l’L4 ja funcionarà plenament el 25 d’agost, poc abans que La Vuelta ciclista arrenqui a Barcelona i també a les portes del retorn laboral al setembre. Bonet ha destacat que són unes obres importants estructuralment i també pressupostàriament (16,4 milions) i ha agraït “la paciència” dels viatgers durant els treballs.

Font: betevé – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *