El Grec Festival 2023 supera els 130.000 espectadors i assoleix un 72 % d’ocupació

(ACN) El Grec Festival ha tancat l’edició de 2023 amb 130.995 espectadors i un 72 % de mitjana d’ocupació. De les 88 propostes de la programació, hi ha hagut 23 espectacles que han exhaurit les entrades. El circ i els espectacles amb formacions corals han tingut un protagonisme destacat. De fet, la majoria de funcions de circ han fregat la plena ocupació. Per contra, el teatre internacional és el que ha tingut més problemes per atreure un públic majoritari.

L’organització valorarà si es manté la programació en espais singulars. Les funcions del Grec Ciutat han reunit les xifres més altes d’assistents dels últims anys.

Tanquem amb un balanç molt positiu amb una edició marcada:

Pel suport a la creació i l’estímul als vincles entre artistes i disciplines, en una celebració del treball en equip i la col·laboració.

Moltes gràcies per fer possible el Grec 2023 i ens veiem el 2024!

A.Brazzit pic.twitter.com/HiMtoitnLB

— Grec Festival Bcn (@grecfestivalbcn) July 28, 2023

La programació a l’escenari del Teatre Grec ha assolit una mitjana d’ocupació rècord del 95 %. Per aquell punt hi han passat més de 30.000 persones i l’espectacle més vist ha estat el que va inaugurar el festival ‘The pulse’, amb 5.858 espectadors, mentre que la iniciativa més vista de tot el festival ha estat el funambulisme de ‘Les traceurs’ al passeig de Gràcia amb unes 10.000 persones.

Una edició més participativa i més vinculada a la ciutat

El director del Grec, Cesc Casadesús, ha aplaudit que el 2023 hagi estat una edició més participativa i més vinculada a la ciutat de Barcelona. “Crec que per fi hem aconseguit ajuntar qualitat amb popular. Barrejar espectacles més extrems i que parlen del dia d’avui amb iniciatives més populars”. L’edició ha estat marcada pel suport a la creació i l’estímul als vincles entre artistes de diferents disciplines.

Font: betevé – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *