Numeret dels Mossos

El director dels Mossos, Pere Ferrer, ha justificat la macrobatuda policial de divendres a la matinada a la discoteca Waka de Sabadell, on es van identificar 906 persones, però només deu van acabar denunciades per tinença de drogues.

“Volem garantir que l’oci sigui un espai segur. En els darrers mesos, ha concentrat un seguit de fets que ens han preocupat i la policia ha de donar-hi resposta”, ha argumentat en declaracions a Catalunya Ràdio.

També ha indicat que “pot ser que de tant en tant aturem l’activitat i fem un escorcoll per detectar si hi ha drogues, armes blanques, o el que s’escaigui”. “S’havia de fer un dispositiu d’una mica més de pressió per donar aquest missatge que la policia hi està a sobre”.

El registre a la discoteca Waka arriba setmanes després de fer-se viral un vídeo on una menor practicava una fel·lació a un jove enmig de la pista de ball.

La mare de la noia va denunciar el cas i va assegurar que a la seva filla l’havien drogada. Els Mossos, però, van descartar l’agressió sexual després de veure les gravacions del local i d’entrevistar diversos testimonis. A més, la prova toxicològica va donar negati.  

Font: e-noticies: Última hora – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *