Els parlaments i càntics del Sant Andreu a la plaça d’Orfila: les millors imatges de la celebració

Sembla un somni, però és la pura realitat. La Unió Esportiva Sant Andreu va reunir centenars d’aficionats quadribarrats a la plaça d’Orfila per celebrar l’ascens a Segona Federació. Les imatges parlen per si mateixes, amb riuades d’andreuencs festejant un anhelat ascens que s’ha fet esperar vuit anys. La massa social del Sant Andreu va respondre a l’èpica dels jugadors a Salamanca. I la plantilla també ho va donar tot des del balcó de la seu del districte amb uns parlaments emotius.

El Sant Andreu no entén de categories. La plaça d’Orfila semblava estar celebrant un ascens a Primera. L’Orgull del Poble i la flama quadribarrada estan més vius que mai.

Càntics, peticions de renovacions i més ascensos del Sant Andreu

Xavi Molist va ser un dels primers a agafar el micròfon. L’artífex a la banqueta de l’ascens del Sant Andreu ho va tenir clar: agraïment a l’afició per ser-hi des del primer dia i petició al president per seguir somiant amb més ascensos. Josu també va ser un dels més aclamats i el futbolista es va emocionar en ple parlament.

Jaime va ser l’altre gran protagonista, a qui tota l’afició va demanar que es quedés al Sant Andreu. El porter va demanar al president Camino un esforç per seguir de quadribarrat. Arranz va reivindicar les quatre barres del Sant Andreu; Albertito va ser el més passional; Méndez no va tenir gaire veu per parlar, i Sergi Vives, el nen de la casa, el més assenyat i diplomàtic.

Font: betevé – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *