Ayuso esclata pel pacte entre el PSOE i Junts: “Estem veient el començament d’una dictadura”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha acusat el PSOE de pretendre “colar una dictadura per la porta de darrere” amb l’amnistia com a teló de fons i ha advertit que els socialistes estan “estafant Brussel·les” quan han estat requerits per la llei. “Tot just estem veient el començament d’una dictadura”, ha llançat Ayuso en una entrevista al programa de Susanna Griso a Antena 3.

La presidenta de Madrid ha criticat la participació de l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont a la negociació. “Fa poques setmanes el fet que una persona anés a veure Puigdemont a Waterloo era un escàndol i ara un fugit de la justícia que odia Espanya decidirà el futur d’Espanya. Imagini’s que passarà els pròxims quatre anys”.

Ayuso també ha fet referència a les protestes dels darrers dies a Madrid contra l’amnistia, assegurant que “la gent a Madrid no és ultra” i ha lamentat que “la gent de bé” hagi de veure que Espanya “es trenca”. “Tot el que està passant a Espanya és perquè Sánchez va perdre les eleccions i no podia seguir governant. Com que se li anava a treure el poder, ha donat una puntada al tauler i ha decidit que ell es queda a la Moncloa i farà el que faci falta”, ha afegit.

Ayuso afirma que el acuerdo entre PSOE y Junts supone el comienzo de una dictadura: pic.twitter.com/oh2ChfXKvu

— Wall Street Wolverine (@wallstwolverine) November 9, 2023

L’entrada Ayuso esclata pel pacte entre el PSOE i Junts: “Estem veient el començament d’una dictadura” ha aparegut primer a El Món de la Tele.

#PER NACIÓ, VIRALS, AYUSO, SUSANNA GRISO

El Món de la Tele – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *