Sílvia Tarragona ja no és així: torna a la tele amb 55 anys, esplèndida a TVE

Obrim fil és un debat que cada dijous condueixen Xavier Sardà i Ana Boadas a La 1 en català. Fa mesos que conserva fidels seguidors, tot i que canvien en funció del tema. Aquest dijous va fer un 3,2% parlant d’animals. L’encarregada de dir que no són bèsties sinó “persones no humanes” va ser una periodista molt coneguda a Catalunya, Sílvia Tarragona. Feia anys que no apareixia a TV3, des que col·laborava a El club d’Albert Om. Va tenir una curta etapa al programa Amigas y conocidas de TVE i Sardà amb bon criteri la repesca. Així era a TV3 i així torna als 55 anys a fer tele a TVE:

SÍLVIA TARRAGONA ANY 2009 A EL CLUB DE TV3

Sílvia Tarragona, TV3

SÍLVIA TARRAGONA A TVE AQUEST DIJOUS

Sílvia Tarragona, TVE

Tarragona segueix on sempre, a Ràdio 4, la primera emissora en català. Primera en fundar-se en democràcia, no en audiència ja que ha perdut molt i queda lluny de les líders RAC1 i Catalunya Ràdio. Però té el seu racó.  Sílvia Tarragona fa el programa de tardes, el que competeix amb el millor, Toni Clapés. Es diu ‘De boca a orella‘ a Ràdio 4 cada dia, de dilluns a divendres, des de les 4 de la tarda fins les 7 del vespre.

Els més veterans recordaran el programa La finesta indiscreta d’Àlex Gorina a Catalunya Ràdio on feia una tertúlia de cinema amb Jordi Basté i Sílvia Tarragona. Imprescindible. Ara cadascun és a una emissora en català diferent però tots amics. Sardà ha tingut vista, Tarragona, amb una veu i una presència descomunals, omple la pantalla.

Sílvia Tarragona i Samanta Villar, TVE

El que havia de dir la Sílvia sobre animals era previsible: que sigui incompatible la investigació científica i la tortura animal. Fa poc se li va morir la gossa quan l’animal tenia 16 anys, a la que ella considerava una filla, i li va dedicar un post memorable: “Te hubiera despertado con 17 besos en la frente intentando torpemente poder ser la mitad de inteligente, adecuada, piadosa, digna, empática y honorable de lo que eras tú. Te quiero y me quieres
Mi querida hija. La que me ayudó a ir hacia delante la que me salvó de mi misma. Estás en cada segundo de mi vida. Felicidades mi amor. No hay nada que me haga sentir más orgullosa que haber sido y ser tu madre. T’estimo”.

Sílvia Tarragona, TVE

Sílvia Tarragona hauria de fer més tele, per visibilitzar Ràdio 4, una emissora pública que paguem igual que paguem Catalunya Ràdio, sempre sota la lupa. I perquè ella és bona. Molt recomanable el seu llibre humorísticT’ha tocat la grossa. Memòries d’una gorda feliç” amb capítols hilarants: “Com estar de bon any i passar-ho de conya. El drama de ser «guapa de cara». O Seràs ex-gorda tota la vida”. Gorda no, grandiosa. Més Tarragona.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *