Al Pacino ja no té bosses als ulls: l’operació amb la qual s’ha tret 20 anys de la cara

La gran majoria de les celebritats tenen trets característics que els diferencia de la resta: El somriure de Tom Cruise, els ulls de Liz Taylor, l’estrany nas de Michael Jackson, els llavis de Angelina Jolie i les bosses sota dels ulls d’Al Pacino. Tanmateix, aquest últim no estava gaire content amb l’aparença d’ulls cansats que li causaven les seves icòniques bosses, tret que el va caracteritzar en la seva interpretació de Tony Montana a la pel·lícula ‘Scarface’, de 1983.

Aquesta inconformitat va anar augmentant amb el pas dels anys, ja que la seva pell anava perdent elasticitat i les bosses es van engrandir a causa de la flacciditat causada pel pas imminent dels anys. Malgrat haver viscut gran part de la seva carrera amb les bosses sota dels seus ulls, l’actor va decidir que havia arribat el moment d’arreglar aquest “defecte” a la seva cara i, amb 81 anys, se’n va desfer gràcies a una cirurgia estètica.

Al Pacino/ Europa Press

L’oscaritzat actor va decidir assistir als especialistes de la medicina estètica per realitzar-se una blefaroplàstia. Aquest procediment s’encarrega de millorar l’aspecte de les parpelles i del contorn dels ulls. Es pot realitzar mitjançant una cirurgia amb làser o a través de plasmaterapia: una intervenció no invasiva que utilitza la tecnologia de radiofreqüència o de “microplasma ablatiu fraccionat” que elimina l’excés de pell de forma superficial a través d’un efecte tèrmic que ajuda a contreure les parpelles.

Així mateix, la cirurgia amb làser és igual d’eficaç per eliminar l’excés de pell, les parpelles caigudes i les terribles bosses sota dels ulls. Segons els especialistes, aquest va ser el procediment que va triar Pacino per contreure la pell excessiva i allisar completament la zona, aconseguint rejovenir uns 20 anys.

Al Pacino/ Europa Press

Aquest procediment s’ha convertit en un dels tractaments de rejoveniment facial més populars en els últims anys a causa que els seus resultats són immediats i no solen causar complicacions. Al Pacino no és l’única celebritat que ha decidit millorar l’aparença de la seva cara amb aquesta cirurgia, ja que altres famosos ja s’han atrevit a fer aquest pas: George Clooney, Jane Fonda i Tom Cruise són algunes de les celebritats que s’han realitzat aquest procediment. No obstant això, aquesta operació no només està destinada per a persones de mitjana i avançada edat, ja que actrius com Penélope Cruz, Zooey Deschanel i Blake Lively també han volgut refrescar la seva mirada amb l’ajuda d’aquesta cirurgia.

A més de la blefaroplàstia, l’actor també es va realitzar un lífting facial per retirar l’excés de pell a la seva cara i el seu coll, mentre ajuda a tensar els seus músculs per eliminar l’aparença de cutis flàcida i sense brillantor. No obstant això, els fans de l’actor de “El padrino” no estan gaire conformes amb aquestes operacions estètiques, ja que afirmen que la cara de l’actor té una aparença molt rígida i sense un bri d’expressió, una cosa que resulta realment imperdonable per a un actor tan cotitzat com Al Pacino.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *