Xerrada amb TRICICLE, el llenguatge del gest i de l’humor traspassa generacions

Enguany, amb el títol d’Il·lacions, organitza accions amb els premiats i premiades del 2020 per difondre la seva activitat amb la voluntat, també, d’interactuar amb la xarxa d’entitats culturals, festivals i equipaments.

En el cas del Tricicle, el CoNCA proposa, amb el suport de la Direcció general de Difusió del Departament de Vicepresidència i d’Economia i Hisenda, l’acte Xerrada amb Tricicle, el llenguatge del gest i de l’humor traspassa generacions, que tindrà lloc el proper dimarts 11 de maig, a les 11.30h, a la sala Cotxeres del Palau Robert.

L’activitat se celebra en el marc de l’exposició Tricicle Clic, gest, humor, llenguatge recentment inaugurada al Palau Robert, on s’estarà fins l’1 d’octubre, i comptarà amb la presència i salutació prèvia del director general de Difusió, Jordi del Río.

Hi participaran els tres membres del Tricicle, Joan Gràcia, Paco Mir i Carles Sans, l’actriu Laura Aubert, Guillem Albà i l’escriptor Eduardo Mendoza. El periodista i gran seguidor de El Tricicle, Toni Clapés, en serà el moderador.

L’esdeveniment es podrà seguir per streaming a través del canal YouTube del CoNCA (https://www.youtube.com/channel/UCn1Xe_pYYSeWbYsYnV9Nupg)

gencat.cat – Sala de premsa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *