La tele indepe presenta temporada

TV3 ha presentat aquest dimarts la nova temporada de tardor de la cadena. Pocs canvis a la graella de la televisió catalana, l’espai ‘Fake night’ o la sèrie ‘L’última nit del karaoke’ són algunes de les novetats.

La televisió pública catalana ha rebut crítiques pel seu suport a la independència i als partits independentistes. Curiosament, els entrevistats per la cadena en la presentació de la nova temporada al ‘Telenotícies’ compleixen un perfil independentista.

Vicent Sanchís, director de TV3 ha declarat en diverses ocasions que és independentista. Carles Porta, presentador de ‘Crims’, és amic de Carles Puigdemont. Toni Cruanyes, presentador del TNV, també ha fet pública la seva posició ideològica a favor de l’independentisme afirmant que els polítics empresonats eren “presos polítics”.

Helena García Melero és una altra de les cares més visibles de TV3 lligada a l’independentisme. La presentadora del programa ‘Tot es mou’ va ser una de les convidades a la paella amb Puigdemont al 2016.

“Enguany torna el ‘Sempre teva’, i s’hi suma una celebració d’energia i d’optimisme que donaran les cares i les apostes de programació de la nova temporada de TV3. Estem convençuts que serà un èxit”, ha manifestat el director de la cadena, Vicent Sanchis.

Font: e-noticies: Última hora – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *