Categories
ELNACIONAL.CAT

Laura Fa emociona amb l’especial missatge que dedica al seu pare

La col·laboradora catalana de Sálvame, Laura Fa, és molt activa a les seves xarxes socials on comparteix tota mena de contingut. La periodista no es resisteix a res: promocions, denúncies i fotografies seves o de la seva família. I precisament això últim és amb el que ha emocionat els seus més de 76.000 seguidors. La de Barcelona ha volgut tenir un especial detall amb el seu pare i, a través del seu compte d’Instagram, no ha dubtat a enviar-li un missatge del més bonic.

Un gest que no ha passat desapercebut per a ningú, tenint en compte que la periodista especialitzada en temes del cor és bastant recelosa de la seva vida privada i en molt poques ocasions, per no dir gairebé mai, parla del seu cercle més íntim. El missatge de Laura Fa al seu pare amb qui ha aconseguit commoure a molts, a continuació. Foto d’ella gaudint de l’estiu i el bon temps a Port de la Selva:

Perfil d’Instagram de Laura Fa

Tres paraules, que remata amb diversos signes d’exclamació. Aquest és el missatge que l’estimada i respectada periodista catalana ha dedicat al seu pare, a través de les seves històries d’Instagram. El motiu? El dia del seu aniversari. “Moltes felicitats papa!!!“, escriu la de Sálvame, en lletres blanques juntament amb cinc emoticones en forma de pastís.

Una picada d’ullet al seu progenitor que acompanya d’una fotografia que va publicar fa temps a les seves xarxes socials. Ens remuntem a l’any 2018. Aleshores, Laura Fa va tirar de rodet i va sorprendre a tots amb una captura del seu àlbum més privat i familiar mai abans vista. Una instantània, en colors sípia, en la qual ella, sent molt petita, al menjador de la casa en la qual va néixer i créixer, fa un efusiu petó a la galta al seu pare, qui guarda una semblança més que raonable amb la seva filla. La fotografia de la que estem parlant és la següent:

Perfil d’Instagram de Laura Fa

Moltes felicitats al senyor Fa“, “Felicitats al Papi“, “És igual que tu”, “Preciosa foto“, “Que passis un dia feliç“, “Per molts anys més” o “Felicitats al teu pare” són alguns dels molts missatges que en aquell temps, els seguidors de Laura Fa, li van fer arribar a través d’Instagram en motiu del 70 aniversari del seu pare, que és el dia 13 de juliol. Una data molt especial per a la tertuliana de Mediaset que, potser per tot l’odi i atacs que rep a través de les xarxes socials, ha volgut celebrar de manera diferent compartint una publicació del passat i no una nova fotografia de la seva infantesa.

I és que des que Laura Fa va participar en la sèrie documental de Rocío Carrasco, posicionant-se valentament al seu costat i defensant la causa feminista, moltíssimes han estat les persones anònimes que no han dubtat en menysprear-la i dir-li de tot i més a través de les xarxes. Unes contínues ofenses que ella mateixa, en repetides ocasions, ha denunciat públicament.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *