Zoë Kravitz es casa en una cerimònia secreta

Zoë Kravitz i l’actor Karl Glusman s’han casat en una cerimònia secreta aquest dimecres. Segons publica ‘US Weekly’, la parella ha pres la decisió després de 3 anys de relació i després que ella anunciés l’octubre passat que estaven compromesos i que havien decidit mantenir en secret quan es donarien el sí. Segons informa el mitjà nord-americà, l’enllaç ha sigut un formalisme abans de la celebració al juny a França, quan faran una festa amb l’artilleria pesant.

La protagonista de ‘Big little lies’, que estrena la segona temporada de la famosa sèrie d’aquí poc més de deu setmanes, ha explicat que la petició es va fer a casa seva, “vestits amb xandall”. “Em va encantar que no fos un pla megaelaborat a París”, hauria confessat la filla de Lenny Kravitz, de 30 anys.

L’actriu està en plena era de canvis, tal com ha explicat recentment. “Complir-ne 30, casar-me, escriure un guió, produir… és com si tot fos un nivell més profund del que solia ser”, ha confessat Kravitz. “Vull fer menys coses però fer-les millor. En comptes de fer molts projectes alhora, m’agradaria desenvolupar-ne un de sol perquè, encara que triguis més, és molt més satisfactori”, ha afegit. 

Karl Glusman és el protagonista de ‘Love’, un film de Gaspar Noe, estrenat al Festival de Cannes del 2015. Més recentment, ha aparegut a la pel·lícula dirigida per Winding Refn ‘The neon demon’, coprotagonitzada per Elle Fanning. Va néixer a Portland, Oregon, i va estudiar interpretació als estudis de William Esper i Wynn Handman a Los Angeles. Ell i Kravitz van començar la relació l’octubre del 2016, després que ella declarés que havia superat problemes d’anorèxia que l’havien deixat en només 40 quilos i en un estat de salut molt delicat.

Anar a la font – Ara.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: