Zety, una gran eina per crear el teu CV en línia.

Crea el teu CV en línea a través de Zety.es

Zety és una web enfocada al món laboral, comptant amb els millors assessors professionals i una comunitat de 40 milions de lectors de tot el món. És el tot en un per a les carreres professionals, oferint el millor creador de currículum en línia, a més de l’assessorament gratuït dels seus experts a través de guies professionals.

Va ser creada en 2016 i fins al dia d’avui, ha ajudat a milions de persones en cerca de treball a tot el món, amb una comunitat que no para de créixer.

Zety és, sense cap dubte, la web d’assessorament professional amb major creixement a nivell internacional. Cada dia Zety ajuda a milers de persones a elaborar els seus currículums i cartes de presentació, millorant les seves possibilitats de trobar un treball. Compta amb un equip d’assessors i experts en el món professional amb referències a Forbes, The Financial Times, CareerBuilder i Glassdoor, entre altres.

Així mateix Zety està creant la xarxa professional més gran del món per a ajudar a tothom a trobar el treball dels seus somnis, i ha publicat centenars de guies escrites per experts. Cadascuna d’elles va suposar un treball de recerca, consulta amb professionals del sector i comprovació de resultats.

Algunes de les guies amb més èxit són les següents:

Cobrint tot el procés de cerca d’ocupació, aquestes guies han estat esmentades per universitats i organitzacions de tot el món.

Així doncs, val la pena? Nosaltres pensem que sí! Si has utilitzat plantilles de currículum en línea, sabràs del que estem parlant. Si no les has utilitzat mai, ara és el moment.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: