Zara copia un vestit de Letícia de 2.300 € i el ven per 30 €

Rate this post

Els vestits que omplen l’armari de la reina Letícia acaparen totes les mirades. Mitjans d’arreu descriuen les seves alabades eleccions, i les principals marques segueixen de prop les tendències que fa servir. La monarca és considerada com tota una it girl, una model a seguir estilísticament parlant que és sempre analitzada al detall.

El desembre passat va acaparar un munt de titulars en assistir als premis ABC amb un sorprenent look. En aquella ocasió va ser Nina Ricci la dissenyadora escollida, apareixent amb un vestit de lluentons a ratlles, de màniga llarga i coll xemeneia. Amb el serrell cap enrere i els ulls amb un maquillatge smokey, semblava una actriu de Hollywood.

Letícia vestit brillant GTRES

Letícia vestit brillant 2 GTRES

La seva fotografia va sortir en mitjans internacionals, aconseguint una gran repercussió. Potser per aquest motiu ara, gairebé un any després, Zara s’ha llençat a imitar-lo. A la nova temporada han incorporat un disseny pràcticament idèntic, venent-lo per 29,90 € en comptes dels 2.300 € de l’original de Letícia.

La peça ja està disponible a la seva pàgina web, sent conscients que es pot convertir ràpidament en tot un èxit de vendes.

Vestit Letícia brillant zara

Zara

Ha trobat el gegant Inditex una font d’inspiració? Seran moltes les noies que vulguin vestir com la Reina?

Powered by WPeMatico

Translate »