Yolanda Ramos, desbocada, ensenya els pits a l’aigua: “¡Soy como Ona Carbonell!”

Amb permís de Tamara Falcó, l'altra delicatessen d'aquesta edició de Masterchef Celebrity, des del punt de vista de l'espectador, és Yolanda Ramos. Els seus comentaris són la cirereta del pastís, la salsa dels millors plats que sempre desperta una rialla quan sents el seu humor espontani i irreverent. La més natural de tots els concursants del talent culinari està sent una grata sorpresa als fogons. Però a ningú li ha vingut de nou veure-la protagonitzar els moments més hilarants de Masterchef. Però fins i tot coneixent-la, no deixa de sorprendre de tant en tant.

yolanda ramos mc

TVE

Ramos és a les portes de la final. Queda poc per saber qui serà el relleu d'Ona Carbonell al Celebrity. De moment, però, qui ja ha substituït la nedadora a les piscines ha estat l'actriu de Paquita Salas. Els aspirants estaven gaudint aquest dimecres de les bondats d'un balneari. Uns quants es feien un massatge. D'altres s'estaven en una piscina amb vestits de bany i barnussos. El temps no semblava molt calorós, però res millor per alleugerir tensions que una capbussada. Juan Avellaneda llença a l'aigua Yolanda Ramos, que no només no s'empipa, sinó que a més es troba com peix a l'aigua.

yolanda ramos

TVE

Una sireneta sense pèls a la llengua ni vergonya, que comença a fer un exercici de natació sincronitzada: "Hago de Ona, mira. Ríete de Ona Carbonell. ¿Tengo estilo o no? Eh, chicos! Boing!". Aquest boing correspon a un moment inesperat, quan es baixa el banyador i ensenya els pits als companys. Una seqüència digna de tres estrelles Michelin.

yolanda ramos pits

TVE

Una versió sui generis d'Ona Carbonell. Si es compleix el que va vaticinar Peñafiel, Yolanda Ramos no guanyarà Masterchef Celebrity. Tant se val, és una de les guanyadores indiscutibles de l'edició. I si se li acaba la feina com a actriu i tampoc no la contracten com a xef, el món de la sincro té una nova joia.

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: