Xavi Martínez, locutor estrella, perd la feina i la nòvia famosa el deixa

Rate this post

Una de les veus catalanes de la ràdio a Espanya és Xavi Martínez. El jove locutor s’ha anat llaurant una carrera de ràdio musical que l’havia dut a la primera emissora musical de l’Estat, Los 40, però per baixa audiència PRISA va cancel·lar el seu programa abans de l’estiu. Amb la nova temporada els oients ja no escolten la seva veu a les ones i segons publica Jaleos el jove català de 31 anys està a l’atur. La raó de no seguir a l’emissora fent radiofórmula donant pas a singles és “pel seu ego”. El seu entorn a la ràdio ha declarat que Martínez considerava “rebaixar-se”  sortir en antena sense programa propi: “Su elevado ego no le habría dejado ‘rebajarse’ a desempeñar esa función después de haber estado más de cuatro años en lo más alto”.

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Xavi Martínez (@xavimartinez) on

De Telecinco al fotomatón. El locutor va arribar al zènit de la fama fent de jurat a X Factor, l’enéssim talent show de la cadena de Vasile. L’audiència no va acompanyar el format i fer de jurat al costat de Risto Mejide només permet destacar si ets Laura Pausini. Martínez va quedar en terra de ningú entre aquestes dues icones i no va poder destacar. La fama de la TV no va ajudar l’audiència del seu programa de ràdio i va preferir marxar de l’emissora confiat a negociar el seu fitxatge per una altra ràdio, cosa que 4 mesos després no ha succeït. A banda de perdre la feina Jaleos afegeix un altre ingredient al seu mal moment: la seva nòvia l’ha deixat.

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Ingrid Sunyer (@ingridsunyer) on

Ingrid Sunyer és també periodista musical catalana i ha trencat la relació de parella que mantenia des de feia anys amb Xavi Martínez fa pocs dies. La raó seria cruel: “Parece que la joven no estaría muy contenta con que este ya no esté en lo más alto del panorama radiofónico“. Una afirmació del digital que deixa en mal lloc la parella de famosos guapos catalans.

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Xavi Martínez (@xavimartinez) on

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Ingrid Sunyer (@ingridsunyer) on

A Catalunya lamentem la manca d’star system de parelles mediàtiques, guapes i famoses que inundin els photo-calls. Shakira i Piqué seguiran sent els únics.

Anar a la font
Marc Villanueva

Powered by WPeMatico

Translate »