Willy Toledo anuncia que no es lliurarà a la justícia

Rate this post

L’actor Willy Toledo ha anunciat avui que no s’entregarà a la justícia, que fa uns dies va emetre una ordre de detenció contra ell per no anar a declarar en relació amb una denúncia per presumpta vexació dels sentiments religiosos.

A través d’un missatge en el seu perfil de Facebook, Toledo ha assegurat que portarà el seu acte de desobediència “fins a les últimes conseqüències” i que esperarà “pacíficament” als agents de seguretat de l’Estat en el madrileny Teatre del Barri, on s’ha convocat una vigília per la llibertat d’expressió.


El Jutjat d’Instrucció número 11 de Madrid va ordenar la seva detenció i posada a disposició de la justícia per al proper dia 13. L’acte està convocat el Moviment Antirrepresivo de Madrid a partir del dimecres 12 a les 23:00 hores.

En espera

“Estaré tota la nit al Teatre esperant que vinguin vostès a aturar-me. Per descomptat, ni jo, ni les companyes assistents a l’acte no oposarem la més mínima resistència a la detenció”, escriu l’actor. “No fa falta que enviïn vostès a la Legió, amb dos agents serà més que suficient o, en el seu defecte, enviïn vostès la cabra: semos animalistes i el tracte cap a ella serà més que exquisit”, afegeix.

“Convoquem al poble combatiu de Madriz a assistir i participar d’aquest acte de resistència davant de la deriva neofeixista que està prenent el Regne d’Españita“, conclou.

Denúncia

L’Associació Espanyola d’Advocats Cristians va denunciar davant de la Fiscalia uns comentaris difosos per Willy Toledo a través de Facebook el juliol de 2017, que segons el parer d’aquesta organització vexaven els sentiments religiosos.

L’actor titllava d'”energúmena” una jutgessa de Sevilla que va decidir obrir judici oral a tres dones acusades d’un presumpte delicte contra els sentiments religiosos, per dur a terme una processó amb una gran vagina, que van anomenar “la processó del cony insubmís”. “Jo em cago en Déu i em sobra merda per cagar-me en el dogma de la santedat i virginitat de la Mare de Deu. Aquest país és una vergonya insuportable. Em pot el fàstic. Anar-vos-en a la merda. Visqui el cony insubmís”, va dir llavors l’actor en el seu perfil de Facebook.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »