Wallapop prohibeix la venda de paper de vàter pel coronavirus

Les noves regulacions en el mercat han canviat amb el coronavirus. En els punts físics com els supermercats això es tradueix amb la reducció d'horaris o el control de l'aforament dins l'establiment. El Nacional ha volgut veure quin comportament se'n deriva en portals de compra-venda online. Un dels més coneguts pel gran públic és Wallapop, on les operacions es fan entre els mateixos usuaris sobre productes de segona mà.

Aquesta plataforma espanyola ha decidit restringir que els seus inscrits puguin ofertar o comprar paper de vàter ja que el considera "un producte que vulnera la llei i les condicions d'ús". Aquest recurs és un dels que s'esgoten cada dia als supermercats. Wallapop dona un correu a tots aquells usuaris que tinguin qualsevol consulta sobre la desactivació del seu anunci.

paper wallapop missatge

No obstant, sí es manté la venda del paper de vàter que inclou dibuixos o altres elements relacionats amb la higiene sanitària.

papel vater

Amb l'esclat del coronavirus, a Wallapop s'estan trobant amb anuncis surrealistes. Aquest cap de setmana van aparèixer els primers "gossos de lloguer" per sortir a passejar pel carrer, mascaretes de segona mà a preus desorbitats o cangurs per anar a fer la compra mentre la canalla es queda confinada a casa.

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: