Vuit mossos ferits

La segona nit d’aldarulls a Catalunya en les manifestacions contra l’empresonament del raper Pablo Hasél ha deixat un total de 33 detinguts i 12 ferits, vuit dels quals mossos d’esquadra, nombroses destrosses i botigues i establiments saquejats.

Segons el registre d’aquest dijous que han detallat en una roda de premsa el director general dels Mossos, Pere Ferrer, i el comissari Joan Carles Molinero, es van cremar en total 135 contenidors i nou vehicles a Barcelona, Lleida i Girona.

Durant els aldarulls a Barcelona hi va haver 12 detencions principalment per desordres, atemptat, robatori amb força i danys. Durant la nit es van cremar 84 contenidors a la ciutat, vuit motos, es van destrossar 11 botigues, un grup va entrar a l’Hotel Mandarin, on van trencar les càmeres de seguretat, i en un concessionari de la Rambla Catalunya.

A Lleida es van crema 40 contenidors, hi va haver destrosses de mobiliari urbà, botigues danyades i un vehicle cremat. L’actuació policial es va saldar amb 14 detinguts i un mosso ferit. A Girona hi va haver 11 contenidors cremats, un mosso ferit i cinc detinguts, i a Tarragona dos detinguts en un intent de tallar la via A-7.

Anar a la font – e-noticies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: