Vueling cancel·la 112 vols del cap de setmana al Prat per la vaga de personal d’Iberia

Tal com va fer l’últim cap de setmana de juliol, Vueling ha cancel·lat preventivament 112 dels vols programats per a aquests dissabte i diumenge, per als quals el personal de terra d’Iberia a l’aeroport de Barcelona prepara una segona vaga per reivindicar millores en la seva situació laboral. Són 46 vols dissabte i 66 diumenge. Es tracta, en tots dos casos, de trajectes tant de sortida com d’arribada a Barcelona i es calcula que això afectarà uns 18.000 passatgers.  

Nova vaga del personal de terra d’Iberia al Prat

Nova vaga del personal de terra d’Iberia al Prat

Els serveis de terra que la companyia aèria utilitza a l’aeroport de Barcelona pertanyen a Iberia, i per tant és l’aerolínia que més ha de patir els efectes de l’aturada. 

Fonts de Vueling expliquen que ja s’ha començat a informar als clients i a oferir-los diverses alternatives per tal que la mobilització els afecti el mínim possible. L’última vegada que el personal de terra d’Iberia va fer vaga al Prat, fa aproximadament un mes, aquest mateix moviment de Vueling va aconseguir evitar gran part del caos a l’aeroport, tot i que després el mal temps va complicar la jornada.

Aquest dijous, però, està prevista l’última reunió de mediació entre Iberia i el personal de terra que opera al Prat. Es tracta de l’últim intent per cancel·lar la vaga, però el fet que Vueling s’hagi decidit a anul·lar part dels seus vols evidencia que no hi ha gaires esperances que s’arribi a un acord.

Anar a la font – Ara.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: