VOX vol investigar l’empresari que va comprar les urnes entrevistat al FAQS i el jutge ho frena

Rate this post

VOX no dóna res per perdut i ha intentat obrir un altre front contra el referèndum de l’1 d’octubre.

Fa uns dies, després que el programa de TV3 Preguntes Freqüents entrevistés l’empresari que es va encarregar de dissenyar, comprar, amagar i fer entrar al territori català les urnes pel referèndum de l’1 d’octubre, VOX ha demanat investigar l’empresari. 

L’entrevsita es va fer preservant en tot moment la identitat de qui havia comprat les urnes i que, durant una entrevsita de mitja hora, en prime time, va donar tots els detalls de com s’havia fet l’operació urna. L’entrevista es va emetre el dissabte 22 de setembre.

El 4 d’octubre VOX demana al jutjat d’instrucció 13 de Barcelona, que té oberta la causa general contra el referèndum, que es reclami a TV3 l’entrevista i identifiqui l’empresari. Però el jutge ho denega. En una interlocutòria del 8 d’octubra lliurada avui mateix a les parts, a la qual ha tingut accés El Nacional, Juan Antonio Ramírez Sunyer, denega aquest tràmit. 

resolució FAQS

De moment la investigació queda frenada, però VOX té 5 dies per recórre en aquest jutjat o bé pot demanar la investigació al jutjat d’instrucció 28 de Barcelona, que és qui investiga tot el que està relacionat amb la contractació, utilització i distribució de les urnes.

 

Anar a la font
Gemma Liñán

Powered by WPeMatico

Translate »