Vox insulta un famós presentador català gay feminitzant-lo: “Estás histérica!”

Espanya és un país que té de tercer partit polític la ultradreta pura i dura. Es diu poc que Vox és el segon del trio PP-Vox-Cs i veurem quan triga a enfilar-se al primer lloc. Ho fa amb tècniques purament ultradretanes. La seva por i menyspreu al diferent no és només contra les dones, els immigrants o els catalans. També contra els gays. I el presentador gay amb més audiència a Espanya és un català, Jorge Javier Vázquez.

jorge javier3

Telecinco

Les xarxes ultres han engegat una campanya contra ell per difondre una mentida: que Vázquez odia la gent gran. I el presentador va explotar contra les fake news que difon la ultradreta. Vox ha respost a través d'un dels seus diputats més coneguts, Hermann Tertsch insultant-lo amb un repugnant i delictiu to homofòbic:

En el vídeo que comenta Tertsch, Jorge Javier denuncia des de Telecinco ser víctima de la campanya de difamació a xarxes de la ultradreta. Des de Vox responen vexant el presentador de Badalona: "indigno, servil, arrastrado, pobre diablo, esclavo, lacayo amaestrado" feminitzant l'insult: "Estás histérica". 

buxade i tertsch EP

EP

Hermann Tertsch en sap molt de gays gasejats a camps de concentració. On és la Fiscalia quan hi ha tuits amb delictes d'odi als homosexuals?

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: