Vox assenyala Arran pels aldarulls

Vox ha anunciat una querella, com a acusació popular, contra “els autors materials i intel·lectuals de les concentracions” arran de l’empresonament del raper Pablo Hasel que van acabar en disturbis violents i ha assenyalat directament a Arran i altres organitzacions de l’entorn de la CUP.

La querella, segons ha explicat la formació en un comunicat, és pels delictes de desordres públics; delictes de danys, lesions, atemptat a l’autoritat i delicte de temptativa d’homicidi. A més fa referència a “les notícies sobre l’organització de la concentració” per part d’Arran, el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC) i els CDR.

La nit de l’27 de febrer, denúncia Vox, es van produir a Barcelona concentracions violentes “convertides en veritables torbes”. La formació de Santiago Abascal també ha demanat que s’oficiï a l’Ajuntament de Barcelona perquè “remeta informe sobre els danys a les propietats privades i en els elements urbans danyats en ocasió de les concentracions” i “s’oficiï a la Generalitat de Catalunya per conèixer el finançament públic que rep l’associació Arran “.

Anar a la font – e-noticies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: