Vox assegura que les dades d’homes assassinats per dones “s’oculten”

Rate this post

El secretari general de Vox, Javier Ortega Smith, ha assegurat que “les dades d’homes que moren en mans de dones s’oculten” perquè “no interessa demostrar” que existeixen aquest tipus d’assassinats.

Ortega s’ha expressat així en una entrevista a la Cadena Ser en la que ha defensat que “cal combatre la violència i el crim” amb independència del sexe o de l’edat de l’agressor. “Per a mi és igual d’execrable la mort d’una dona que la d’un home”, ha assenyalat el ‘número dos’ de Vox, per després denunciar: “Les dades d’homes que moren en mans de dones s’oculten, perquè no interessa.”

En aquest sentit, ha denunciat “les dones que estan sotmeses a la ideologia de gènere i que promouen lobbies”, que ha arribat a anomenar “feminazis”. “Em refereixo a les que formen part de grups totalitaris”, ha aclarit.

En el seu programa polític, Vox promou la “supressió d’organismes feministes radicals subvencionats i la persecució efectiva de denúncies falses”, a més de la derogació de la llei de violència de gènere i “de tota norma que discrimini a un sexe de l’altre”.

Al seu lloc, la formació liderada per Santiago Abascal proposa la creació d’una “llei de violència intrafamiliar que protegeixi per igual a ancians, homes, dones i nens”.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »