Villarejo informava al marit de Cospedal de la investigació del cas Gürtel

Rate this post

El marit de l’exministra María Dolores de Cospedal actuava com a enllaç amb l’excomissari José Manuel Villarejo i aquest darrer l’informava de gravacions i investigacions policials que es duien a terme en el marc del cas Gürtel. Això és el que revelen uns àudios als que ha tingut accés Moncloa.com que corresponen a trucades telefòniques entre Villarejo i Ignacio López del Hierro, el marit de Cospedal.

Villarejo i del Hierro havien pactat limitar els perjudicis pel PP per la trama Gürtel i pel to de les converses es nota que la relació que tenien era propera; en una ocasió fan broma: “Hemos hecho muchas maldades juntos, pero ya todas se nos han olvidado je je je”.

Els àudios que ha aconseguit el citat digital són de l’any 2009, entre juny i novembre, època en que el jutge Baltasar Garzón havia ordenat les primeres detencions després de fer-se públic el cas el febrer d’aquell mateix any. 

Com es pot sentir a l’àudio, del Hierro truca el comissari per saber quins seran els futurs moviments de la policia i de la justícia en relació amb la trama Gürtel. La Moncloa.com assegura que del Hierro trucava Villarejo quasi cada setmana en busca d’informació, sempre parlant en clau i sense dir noms de persones.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »