Vídeo: Xenofòbia i racisme al Metro de Madrid

Rate this post

Episodi vergonyant de xenofòbia, racisme i supremacisme el que es va viure dimarts al Metro de Madrid quan una senyora, que va insistir repetidament que era de nacionalitat espanyola, va negar a una nena estrangera el dret a seure en un seient buit davant l’estupor de la resta del passatge, que va reaccionar criticant l’actitud de la dona.

Segons va difondre el fotògraf @Iram_Martz, testimoni dels fets, la dona volia impedir que la nena segués “només pel color de la seva pell”. També destaca la reacció d’altres passatgers.

La dona, visiblement indignada pel simple intent de seure de la nena, va insistir durant una estona que “els espanyols paguem a tots els que venen aquí” i “la Seguretat Social no ens fa cas a nosaltres i a ells sí”. Altres viatgers van recriminar el racisme de la passatgera i finalment al lloc buit hi va seure una altra persona, aparentment aliena a la situació. La nena es va quedar sense seure, almenys al lloc que hi havia lliure al costat de la senyora que va protagonitzar tot l’episodi.

Anar a la font
Jordi Palmer

Powered by WPeMatico

Translate »