VÍDEO Un valencià cridant l’alcalde: “Qué cojones nos importan los catalanes”

Joan Ribó és l'alcalde de la ciutat de València que té els ultres de Vox, antics blaveros anticatalans, encesos. Els fatxes són tan ignorants que veuen castellers on s'hi fan muixerangues, un tipus de construcció humana molt semblant als castellers però d'origen valencià, del poble d'Algemesí. Diumenge a la festa de Les magues de Gener a València s'hi van aplegar muixarangues i un ultra va gravar amb el mòbil l'alcalde caminant tranquil sense escorta escridassant-lo:

El veí de València brama: "Ribó, hay que tener cojones para traer castellers a València. Hay que tener cojones. Es que tenemos unos huevos aquí en Valencia. Qué cojones nos importan aquí los temas catalanes y nos trae los castellers" Ribó el corregeix educadament "Què va. Són d'Algemesí" i l'ignorant ultra segueix cridant "Sí claro, los castellers son de Algemesí y las fallas de Cataluña. No te jode. Me cagüen la puta"

mani fatxa valencia

twitter

joan ribo EP

EP

La xarxa valenciana dubta entre l'orgull de les muixerangues i la cretinesa del senyor maleducat valencià que crida, grava i llueix ignorància i anticatalanisme:

L'últim tuitaire l'encerta: els blaveros ultres del País Valencià entenen que tot el que és valencià sembla català i cal eliminar-lo. Són (potser no entenen el valencià) de cal justet.

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: