Vídeo | Un camioner intenta atropellar manifestants a la Jonquera (i acaba detingut)

Un camió ha intentat atropellar un grup de manifestants a l'N-II a la Jonquera. Tot i que la carretera està tallada, el camioner ha decidit tirar pel dret i ha avançat malgrat els crits i els cops de porra que els propis dels agents dels Mossos i la Guàrdia Civil clavaven al vehicle perquè s'aturés.

Segons han informat els Mossos, "s'ha produït una situació de perill tant per les persones que s'abalançaven sobre el camió amb la intenció d'obrir les portes posteriors i laterals com pels que hi havia al voltant del vehicle".

La policia catalana ha considerat que el perill era que la gent que es concentrava allà rebés l'impacte de les portes o fossin atropellats pel vehicle. En aquest sentit, la intervenció policial ha tingut, segons els Mossos, com a objectiu garantir la seguretat dels concentrats i assegurar la detenció del conductor.

camioner detingut tall tsunami jonquera - ACN

 

ACN

Els concentrats li han tirat pedres i tot tipus d'objectes i han trencat el vidre de davant del camió, de matrícula espanyola. Els concentrats s'han hagut d'apartar de pressa i corrents per no resultar ferits. El camió ha fet una rotonda en sentit contrari i finalment s'ha aturat perquè s'ha trobat amb diverses furgonetes dels Mossos aparcades i quatre agents que s'han plantat al davant.

Quan la policia i els manifestants han aconseguit parar el camió, la Guàrdia Civil ha detingut al conductor, un home de 36 anys. Posteriorment, els Mossos s'han endut el detingut a la comissaria.

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: