VÍDEO | La massiva mobilització a Catalunya, en el principal diari alemany

El principal diari alemany, Frankfurter Allgemeine, està donat una especial cobertura a la mobilització massiva avui a Catalunya contra la sentència de l'1-O. El diari fa un balanç de tot el que ha passat avui, sense precedents en la història recent de Catalunya. "Les protestes contra la sentència del judici als independentistes paralitza Barcelona i gran part de Catalunya. S'ha tancat la Sagrada Família, s'han cancelat desenes de vols i s'ha ajornat un dels partits de futbol més importants d'Espanya", assenyala, al·ludint al Barça-Madrid.

Amb el títol Barcelona, en estat d'excepció, el diari alemany apunta també que "la majoria d'actes culturals i dotzenes de vols han estat cancel·lats", i que un gran creuer ha suspès l'arribada a la capital catalana. "A Martorell ha tancat la fàbrica Seat, i la cadena de supermercats més gran de Catalunya també", afegeix.

 

El diari també recorda la proposta d'un nou referèndum per culminar la independència, que va llançar ahir el president Quim Torra al Parlament, i diu que actualment té poc suport.

 

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: