Vídeo: La falta de Yerry Mina a un àrbitre que es fa viral

Rate this post

El gran espectacle d’aquest final de temporada del Barça és veure Yerry Mina. Al defensa colombià el pots estimar o el pots odiar, però ningú pot dir que en cada partit que juga no hi passa alguna cosa.

Si en el darrer partit de Lliga va ser el principal assenyalat de la primera derrota a la Lliga en els últims 44 partits, ara a Sud-àfrica, en el partit commemoratiu dels 100 anys del naixement de Nelson Mandela, Mina ha seguit fent de les seves.

Ja a punt d’arribar al final de la primera meitat el colombià ha topat amb l’àrbitre assistent i li ha fet una falta claríssima. Massa accelerat per rebutjar una pilota, i per frenar utilitza el xoc cos a cos amb l’àrbitre de banda. No li haurà fet gaire gràcia al linier la jugada perquè Yerry Mina al xoc és com una roca, i finalment ha acabat per terra. Targeta groga claríssima.

Ningú queda decebut amb el jove central colombià. Un futbolista d’ombres i algunes llums, i que ha aportat molta calidesa i molt ritme dins del vestidor del Barça en els cinc mesos que porta al club. Fins i tot ha fet ballar als seus companys, com el futbolista del filial Carles Alená.

L’alegria del vestidor, el que balla la salsa choke i la persona que encara deixa dubtes. Qui sap si el seu futur el deixarà seguir vestint de blaugrana. O potser marxarà cedit. De moment, però, ja ha deixat molts vídeos que s’han fet virals.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »