VÍDEO: Enxampen una candidata de Cs atacant indepes “porque cumplo órdenes”

Saben aquelles nines tipus Chochona, o les Muñecas de Famosa, o la Nancy Pañales, que quan els poses unes piles al cul van repetint “caca, culo, pedo, pis“? Doncs fa la sensació que si reviséssim les natges de segons quins polítics, no ens estranyaria trobar-hi unes petites ranures amb unes alcalines dins. Especialment,  d’alguns polítics unionistes. A l’espera que algun dia, abans que acabi la campanya electoral, Inés Arrimadas o Albert Rivera facin algun míting on no hi surtin 348 vegades les paraules “unidad de España, romper España, golpistas independentistas o Torra y Puigdemont supremacistas“, els polítics taronges continuen amb la seva estratègia d’obviar tota la resta de temes i centrar-se només en un acoso y derribo de la causa catalanista, fent visites a Vic, Amer o on calgui.

ACN

Se’ls veu el llautó d’una hora lluny, però quan la seva obsessió esdevé una evidència ridícula demostrada, la vergonya aliena arriba al paroxisme. Això és el que ha passat amb una candidata de Ciutadans en un dels molts debats que s’estan produint aquests dies. Aurora Nacarino-Brabo és candidata de Cs al Congrés per Burgos. Recentment ha participat en un debat moderat pel periodista Manuel Campo Vidal al costat d’altres oponents polítics com Ignacio Cosidó del PP, Pablo Fernández de Podemos o Isaura Leal del PSOE.

Cuatro

Tema del debat? ‘Despoblación, reto demográfico y medio rural’. Nacarino-Brabo, en un moment del debat, se les té amb la socialista. Per qüestions demogràfiques? Evidentment, no… Pensin dos segons… Efectivament, arran de Catalunya, la Constitució i la unitat d’Espanya.

Cuatro

“No te puedo tolerar que cuestiones la lealtad de Pedro Sánchez con España y con los españoles”, li diu Leal a la candidata de Cs. Aquesta respon: “Yo estoy convencida que eres una firme defensora de la Constitución, pero los socios del señor Sánchez no lo son, fueron los que perpetraron un golpe…“. La resta de candidats i el moderador la tallen: “Pero estamos hablando del mundo rural, no vamos a hacer un debate de política general”. Continuen parlant del que tocava. Però així com un partit de futbol no acaba amb el xiulet de l’àrbitre, sinó que al túnel de vestidors poden passar encara  moltes coses, aquí també.

Aurora Nacarino-Brabo (Cs Burgos). Cuatro

Isaura Leal (PSOE Burgos). Cuatro

Pensant que els micros ja estaven tancats, Nacarino-Brabo li diu a la representant del PSOE: “Isaura, no te enfades. Sabes que yo cumplo órdenes y me resulta profundamente desagradable”. “No, no me enfado”, contesta la socialista. El programa Todo es mentira, de Risto Mejide, capta i immortalitza el moment on la candidata de Cs confessa repetir els seus atacs com un mantra perquè es lo que toca, perquè si no, ve la bruixa amb l’escombra donant cops si no deixen caure on i quan sigui, pestes sobre els indepes. Tant se val que s’estigui parlant de demografia. Pots veure el moment clicant a la foto:

Cuatro

No cal que busquin el vídeo a Youtube. L’han eliminat i han posat només una versió on els micros no s’escolten. Afortunadament, Risto i companyia han posat damunt la taula la patètica actitud d’una política que no diu el que pensa i que fa el paperot tot i que li resulti “profundamente desagradable”. Però tranquils. Al magatzem de Cs hi ha més ninots en sèrie que a la fàbrica de Toys ‘R’ Us.

Ves a la font
Autor: Darío Porras

Blog

19 d’Abril de 2019 – 11:37 am

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: