VÍDEO: El ball esbojarrat de la top model número 1 que arrasa a la xarxa

És una de les top model més famoses del planeta Terra, i un personatge del món rosa que aixeca passions: Irina Shayk. L'exparella de Cristiano Ronaldo i més recentment, de Bradley Cooper, assegurava fa uns dies que no passa pel seu millor moment vital, precisament per la ruptura amb l'actor nord-americà, amb qui té una criatura. La seva vida professional, sentimental i familiar ha patit un terratrèmol des que la parella anunciés la separació. Però sembla que va deixant enrere la tristesa, i comença a divertir-se sortint de festa, ballant esbojarrada i gaudint de la vida. I la felicitat de la russa es tradueix en furor per als seus 13 milions de seguidors, que han posat en bucle el darrer vídeo que ha pujat al seu Instagram.

Irina Shayk burberry @irinashayk

Irina Shayk Burberry @irinashayk

Irina Shayk twerking @irinashayk

Irina Shayk twerking 2 @irinashayk

Irina Shayk twerking 3 @irinashayk

Irina Shayk twerking @irinashayk

Shayk acaba de participar a la desfilada de la coneguda marca Burberry a Londres, on celebren la seva setmana de la moda. Però el que realment ha esvalotat els fans no ha estat la seva presència a la passarel·la, sinó la festa posterior. Allà la Irina es deixa de penúries, i es deixa anar movent el cul amb un twerking que va posar cap per avall la pista de ball, primer, i el món de les xarxes, després. L'exhibició arrasa: Més de 2 milions i mig de reproduccions en 24 hores, i pujant. Aquest és el vídeo en qüestió.

Irina Shayk twerking @irinashayk

Ballar és un bon remei per superar els moments difícils de la vida. Si a més a més, saps fer-ho i tens traça, la diversió i l'efecte sanador es multiplica. I ja si ets la Irina, acabes per provocar un esclat interestel·lar que reconforta el més pintat.

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: