VÍDEO. El ball del qual tothom parla: Óscar Casas i Begoña Vargas rebenten la xarxa

Cada vegada que Óscar Casas, el germà, també actor, de Mario Casas, i la seva parella, la també actriu, model i ballarina Begoña Vargas, es graven ballant, puja el preu del pa. La penúltima vegada va ser motiu de debat nacional perquè es va especular molt amb si l'entrecuix d'ell treia el cap per sobre dels pantalons degut a la tensió sexual del moment.

oscar casas begoña vargas ball

Tots dos han fet del perreo un art. Les seves performances en festes i saraos són esperades per la xarxa amb deliri. De fet, el mateix Casas escriu al seu compte d'Instagram que "una boda no es una boda sin sus bailes". S'esperen gairebé amb més impaciència que l'arribada del pastís amb les figuretes dels nuvis, l'arròs a la sortida de l'església o el "que se besen, que se besen" quan els nuvis seuen a taula. La parelleta ho sap i ha tornat a delectar els seus seguidors amb una lliçó, que riu-te'n tu de Rosalía i J Balvin. Un vídeo que ja han vist tres milions i mig de persones en menys de 24 hores de la seva publicació:

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

Una boda no es una boda sin sus bailes 😂😂😂💃🏽💙 @_beeegoo

A post shared by Ó S C A R C A S A S (@oscar_casas_) on

La Rubia, de La nueva escuela i Omar Montes va propiciar aquest ball apassionat entre Casas i Vargas, on deixaven a l'alçada del betum la resta de convidats d'un casament a Palma. Un vídeo que ha generat un allau de reaccions, per exemple, d'una de les instagramers i influencers més famoses del país, María Pombo, que ha volgut fer la seva particular versió:

Els fans esperen impacients un nou ball. Tot i que la xarxa corri risc d'implosionar. 

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: