Victòria judicial del Barça pels drets de la lliga femenina

El Barça aconsegueix la victòria, de moment, pels drets d'emissió dels partits del seu equip femení. El Jutjat de Primera Instància número 47 de Barcelona ha acceptat els arguments del Barça per defensar l'emissió del duel del passat 21 de setembre a l'Estadi Johan Cruyff entre el Barça i l'Atlètic de Madrid.

El club blaugrana ha informat del triomf judicial i ha explicat que "aquesta resolució suposa també declarar la nul·litat de ple dret de totes les actuacions realitzades fins avui com a conseqüència de l'adopció d'aquestes mesures". El Barça defensava en el seu moment que "entenem que hi ha un interès general del públic que ens segueix, i que és cada vegada és més important, per excedir aquest contingut i no podíem deixar de retransmetre'l".

mariona barça femeni atletic efe

EFE

Aquesta decisió vol dir que el club blaugrana podrà emetre a partir d'ara per BarçaTV i per streaming tots els partits de la Primera Iberdrola sense possibles represàlies. Ara el Barça es reserva el dret de reclamar danys i perjudicis en una possible nova demanda contra Mediapro, qui va imposar la primera.

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: