Víctor Font respon Cardoner i reclama un nou referèndum sobre l’Espai Barça

Encara queda més d'un any perquè hi hagi eleccions a la presidència del Barça, però els possibles candidats ja es comencen a moure. El primer que ho ha fet i en les últimes hores ha tornat a parlar, ha estat Víctor Font.

L'empresari català ha aparegut per respondre Jordi Cardoner, que en una entrevista a La Vanguardia va assegurar que no farien un referèndum per aprovar el nou finançament de l'Espai Barça, cosa que ara és molt diferent al de l'aprovació inicial. Per aquest motiu Font ha sortit al pas per rebatre l'argument del vicepresident blaugrana i assegurar que s'hauria de fer un referèndum tal com diu l'article 13 dels estatuts del club: "respecte a qüestions d’especial transcendència, es pot regular el procediment de consulta als socis, i el seu resultat té efectes vinculants".

Víctor Font reclama una nova consulta als socis des del seu projecte 'Sí al futur' perquè l'aprovació dels 600 milions de l'Espai Barça del 2014 no quadren amb els 700 que es calcula que arriba el projecte a hores d'ara. Per aquest motiu, Font reclama a la junta de Josep Maria Bartomeu "que la modificació del finançament de l’Espai Barça passi per referèndum en comptes de limitar-se a una Assemblea de Socis Compromissaris Extraordinària".

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: