Vermuts Miró uneix tradició i modernitat en la nova imatge

Rate this post

Vermuts Miró col·labora amb diverses activitats culturals a la ciutat de Reus. També organitza el Vermusic, un cicle amb un total de set concerts que es realitzen en espais d’interès patrimonial de Reus. Es tracta d’una proposta musical original que enguany arriba a la segona edició. En finalitzar els concerts hi ha un refrigeri gentilesa del Forn Sistaré, La Costarrica i Vermuts Miró.

Precisament, aquest divendres, a les 20.30 hores al claustre de l’Institut Salvador Vilaseca, hi actuaran Jordi Casanova, tenor, i Jaume Torrent, guitarra. Els altres concerts programats són: 20 de juliol, a les 20.30 h a l’Estació Enològica, After Dark Trio; 28 de setembre, a les 20.30 h a l’Institut Pere Mata, Amparo Lacruz, violoncel; 14 d’octubre, a les 21.00 h al Teatre Fortuny, Jove Orquestra Simfònica de Barcelona; 30 de novembre, a les 20.30 h al Palau Bofarull, concert de cloenda amb Chicuelo.

Una altra de les activitats culturals és la Vermutada, que van organitzar dissabte passat a la plaça del Mercadal. Es tracta d’un acte lúdic i festiu, patrocinat per Vermuts Miró, que promou la beguda i que enguany arribava a la setena edició.

SEGON ANY DEL CICLE VERMUSIC

Anar a la font

Powered by WPeMatico

Translate »