Vermaelen cau lesionat amb Bèlgica i deixa Valverde sense alternativa

Rate this post

Males notícies per a Ernesto Valverde. El famós ‘virus FIFA’ ja afecta el Barça en els primers dies de l’aturada per seleccions. I és que Thomas Vermaelen va caure lesionat durant el partit de la Lliga de les Nacions entre Bèlgica i Suïssa

El més preocupant de l’incident amb Vermaelen és que pateix una lesió muscular. Encara no se saben més detalls fins que no torni a Barcelona per passar les pertinents proves mèdiques, però el defensa blaugrana va caure a terra en el minut 71 de partit mentre demanava el canvi i es queixava d’unes molèsties a la part posterior de la cuixa dreta. 

Si la lesió de Vermaelen el deixa fora de combat, Valverde no tindrà alternativa a l’hora de confeccionar la parella de centrals. Gerard Piqué i Clément Lenglet són els únics futbolistes en condicions físiques òptimes per afrontar una setmana amb tres partits molt exigents: Sevilla, Inter de Milà i Reial Madrid. 

La baixa de Samuel Umtiti, que es podria allargar si passa pel quiròfan per solucionar els seus problemes al genoll, deixa Piqué i Lenglet sols davant el perill. A més, el defensa català és l’únic futbolista de camp que ha jugat tots els minuts de la Lliga (720). 

Les urgències en una posició tan delicada a can Barça obliguen a la secretaria tècnica a buscar solucions a curt termini. El nom de De Ligt, un central holandès de 19 anys que ja brilla amb l’Ajax, comença a sonar amb força.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »