Vergonya a Antena 3: culpa els llaços grocs de perjudicar els nens amb càncer

Rate this post

La guerra que fa mesos manté Antena 3 contra els llaços grocs a Catalunya acaba de superar l’últim límit: utilitzar nens amb càncer contra l’independentisme. Dimecres 12 de setembre, informatiu de les 3, espai d’esports conduït per Manu Sánchez i Rocío Martínez. Els mateixos que fa uns mesos van fer la peça Guardiola es un loco que nos lleva a la guerra.  La tesi ara és que l’independentisme afavoreix el càncer als nens perquè comparteix el mateix símbol demanar la llibertat dels presos polítics i lluitar contra el càncer de menors. A un espai d’esports es fa creure que a Catalunya es roba la solidaritat d’altres causes. 

Ahora cuando vemos un lazo amarillo nadie piensa en los niños con cáncer”, diu Manu Sánchez. Una representant dels pares amb nens amb càncer afirma que hi ha persones que no duen el llaç groc contra el càncer perquè no els confonguin amb solidaris de Junqueras i la resta. El rètol de la notícia és “La confusión provoca miedo en ciertas personas“. I diuen que han hagut de substituir el símbol per dues ratlles daurades, no grogues, a les galtes de la cara. I tot plegat, per què apareix a esports? Al final ho aclareixen: “Una diferencia que Pep nunca ha entendido”. La xarxa no creia possible estar veient aquesta “notícia”:

guardiola antena 3

Antena 3

Ho adornen amb unes declaracions d’un líder de Ciutadans, Javier Imbroda, exseleccionador de bàsket amb càncer, contra Guardiola. Ja no és Griso, Pedrerol o Ferreras. Planeta és un grup empresarial català, propietari d’Atresmedia, que té un problema amb els límits del periodisme. Estem a dos informatius d’Antena 3 de llegir el titular El independentismo causa cáncer a los niños.

Anar a la font
Marc Villanueva

Powered by WPeMatico

Translate »