Vergés desmunta l'”estiu feliç” de Torra

La consellera de Salut, Alba Vergés, ha afirmat en una entrevista a El món a RAC1 que aquest serà “un estiu diferent” per la pandèmia del coronavirus i que és normal que això ens “faci ràbia”. Aquestes paraules xoquen amb les que va pronunciar el president de la Generalitat, en la mateixa emissora el passat 9 d’abril, quan va desitjar “un estiu feliç”.

Torra va dir aleshores que “veig un estiu el més feliç possible”, però Vergés, en canvi, ha assenyalat que “les festes majors no seran iguals, no podrem fer tot el que voldríem”. “Crec que ho aprendrem a viure”.

També reconegut que “potser haurem de reservar unes franges per a la gent gran”. “Si la gent, com a societat, sabem respectar molt les vulnerabilitats dels nens i la gent gran a l’hora de socialitzar-nos, en podrem continuar socialitzant”.

Finalment, la titular de Salut ha deixat clar que “la gent haurà d’aprendre a viure sense exposar-se gaire” i ha insistit que la gent s’haurà de mentalitzar per “protegir les persones més vulnerables”.

Anar a la font – e-noticies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: