Valverde: “Marxo una mica preocupat”

Rate this post

El Barça torna de Sant Sebastià amb una victòria, però no esvaeix els dubtes sobre el seu futbol. Ernesto Valverde, en la roda de premsa posterior a l’1-2 contra la Reial Societat, ha reconegut que marxa “una mica preocupat” d’Anoeta, tot i sumar els tres punts i conservar la primera posició de la Lliga. El tècnic extremeny també ha explicat el canvi d’Arutro Vidal per Ousmane Dembélé: “Quedaven 15 minuts i ens agafaven al contracop”.

Paraula de Valverde

Equip: “No marxo molt preocupat. Hi ha coses a millorar, lògicament. La Reial també pot encadenar dos o tres contracops i has de dominar-ho. La base és que no veníem a un passeig triomfal. No ho ha estat per al Barça ni per cap rival. Marxo una mica preocupat, una mica, però molt poc. No he vist el partit perdut en cap moment”.

La segona part: “Havíem de pujar una marxa. Hem assumit riscos i concedit contracops, però també és veritat que hem pressionat i ells han hagut d’aguantar. Això ha sortit bé”.

El canvi d’Arturo Vidal: “Quedaven 15 minuts i ens agafaven al contracop. Arturo és un jugador que ens reforça al mig del camp. Ha entrat per tornar al 4-3-3, sabent que Coutinho apareixia fent mal, i hem guanyat el partit. Si penses que fora de casa no et generaran problemes…”.

Ter Stegen: “Ha tingut molt bones intervencions i, com tots, ha fet molt bé la seva funció. Sabem que és molt difícil guanyar en aquest estadi, com ja es va veure la temporada passada”.

El plantejament de la Reial: “Ens tancaven la sortida amb Gerard Pique i ens costava canviar el joc. No donàvem continuïtat a les jugades. Ells es tancaven en defensa i ens resultava molt difícil filtrar una passada. En un moment volíem jugar en llarg, però ens buscàvem un problema perquè els donàvem la iniciativa. Durant el descans hem parlat per entrar per l’altra banda i ho hem fet per l’esquerra i la dreta”.

El nou Anoeta: “Es nota que la gent empeny. L’ambient és espectacular. La gent està molt concentrada. La Reial també estava molt motivada. És molt bonic. I quan acabin la tribuna de l’altre gol encara serà més difícil jugar aquí”.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »