Valverde i el conflicte polític: “M’agradaria que hi hagués un punt més de distensió”

Rate this post

Ernesto Valverde s’ha pronunciat sobre l’empresonament de vuit membre del Govern de Catalunya i ha volgut enviar un missatge per rebaixar la tensió del conflicte. “La veritat és que se’m pregunta molt sobre aquest tema. Es van succeint les coses i el club ja va emetre un comunicat. M’agradaria que hi hagués un punt més de distensió general. Per desgràcia, succeeix el contrari. Seria bo per a tots nosaltres”, ha assegurat Valverde a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva Joan Gamper

El Barça rep aquest dissabte la visita del Sevilla en la 11a jornada de Lliga. El Camp Nou tornarà a estar marcat per la política i es preveu que l’afició aprofiti el megàfon que suposa l’estadi per aixecar la veu davant les últimes actuacions del govern espanyol. El tècnic blaugrana ha assegurat que tant ell com el vestidor afronten el partit amb normalitat. “Sabem que el Camp Nou és un lloc on la gent s’expressa lliurement i de forma pacífica. La gent que vingui al camp vindrà a veure’ns guanyar”, ha conclòs Valverde.

L’equip, en la nit en què Leo Messi arribarà als 600 partits amb la samarreta del Barça, no podrà ser aliè a un estadi que tornarà a jugar el seu paper, com ha fet últimament, en el conflicte polític entre Catalunya i Espanya. 

Anar a la font
Aleix Torres

Powered by WPeMatico

Translate »