Valverde: “Hem començat horrible”

Rate this post

Ernesto Valverde ha parlat en roda de premsa després de la decebedora derrota del Barça contra el Llevant (2-1) en l’anada dels vuitens de final de la Copa del Rei. Encomanat per l’actitud de l’equip, l’entrenador no ha estat tan actiu a la zona tècnica durant el partit com ve sent habitual.

Valverde, una mica més apàtic que de costum, ha reconegut que l’inici del seu equip ha estat “horrible” pels gols encaixats en els primers minuts: “Se’ns ha posat molt malament el partit. Hem començat horribles amb aquests dos gols, no hem dominat i tot i així hem generat ocasions com per haver marcat, però no ha estat així. No hem estat efectius”.

L’extremeny s’ha excusat en la concentració per justificar els gols d’estratègia: “Et pot passar en el minut 1 o 90. A les estratègies, al final, és tot concentració. El primer gol es pot encaixar, però en el segon hem estat pitjor”. Valverde ha afegit que al Barça li ha costat trobar espais durant el partit: “A la que ells ens estrenyien i havíem de jugar amb una mica més de distància no podíem fer-ho amb comoditat”.

Un dels noms propis del partit ha estat el de Jeison Murillo. El colombià ha debutat en partit oficial amb el Barça i l’entrenador ha tingut bones paraules per al central: “L’he vist bé. Té ofici, sap estar. Té experiència i coneix els equips. Crec que ha fet un bon partit”.

De l’aprovat de Murillo, segons Valverde, a un dels jugadors més qüestionats i assenyalats: Phillipe Coutinho. L’extremeny ha valorat els seus últims partits: “El que han de fer els jugadors és treballar per provar de revertir la situació. Si no està content és això el que ha de fer, però juga gairebé sempre”. També ha afegit que “quan no jugava Dembélé tothom preguntava per Dembélé, ara no juga Coutinho i és a la inversa. Coutinho és un grandíssim jugador que ens dóna i ens donarà molt”.

Segons Valverde, amb el gol de penal l’eliminatòria “queda més oberta”, però, malgrat el resultat, no ha confirmat que en el partit de tornada juguin els titulars habituals: “Ja ho veurem, hem de pensar-ho. Ara la prioritat és el partit de l’Eibar diumenge i després ja pensarem en la tornada. El fet de jugar dos partits et permet valorar diferents onzes. Tenemos lliga i copa en joc. “.

Sobre la possibilitat de jugar la Copa a partit únic, Valverde ha estat clar: “Sóc partidari de jugar-la de qualsevol manera, tret d’això de jugar-la a un partit en el camp del que es considera inferior. Si fos a camp neutre, perfecte.”

Anar a la font
Sergi Díaz

Powered by WPeMatico

Translate »