Valverde esquiva el fitxatge de Neymar però ho deixa tot obert

Tot i que sigui una roda de premsa prèvia a l'inici de la Lliga Santander contra l'Athletic Club, el camí de les preguntes dirigides a Ernesto Valverde han anat centrades en el tema de l'estiu: el retorn de Neymar al Barça. Han estat quatre preguntes sobre el brasiler i quatre respostes gairebé calcades de l'entrenador blaugrana.

"Estic al marge de totes aquestes qüestions", ha afirmat un Valverde resignat a respondre alguna cosa sobre Neymar per contracte. "No he de pensar en els jugadors d'altres equips", ha continuat dient en la que ja és una clàssica resposta sobre els rumors.

I per acabar-ho d'adobar, l'entrenador extremeny ha afegit que "estic molt content amb la plantilla que tinc", que per a ell és "la millor plantilla". Però també ha confessat que sigui com sigui, s'adapta als jugadors que li porten. I ha alçat la veu perquè tot i que de vegades no el tenen en compte per segons quines arribades (com la de Malcom la temporada passada), "sempre hi ha contrastos d'opinions en el qual l'entrenador també opina".

Valverde ha abaixat novament el cap en cada pregunta -esperada- sobre Neymar. Però ha confessat que "no estic pensant en que hagi de venir algun jugador més". Tot i això, la porta està oberta i "ja veurem que és el que passa".

ernesto valverde efe

EFE

Contra el format del mercat de fitxatges

El míster del Barça també ha carregat contra el format del mercat de fitxatges que es té a la Lliga. No és com la Premier League, que es tanca just abans de començar la competició oficial. A Espanya encara es va un pas enrere i "és un inconvenient no saber si tinc la plantilla tancada".

"El més normal és que quan comenci la temporada estigui el mercat tancat", ha reiterat en una roda de premsa en la qual s'ha vist Valverde molest i cansat del tema fitxatges. "Ara hi ha quinze dies d'incertesa" i després ja respirarà.

Pilotes fora sobre Rakitic

I també cansat de les preguntes sobre les possibles marxes, l'altre mirada ha anat a parar a Ivan Rakitic. "Rakitic és un jugador important per a nosaltres i esperem que ho segueixi sent", ha dit sobre el seu gran protegit que ara comença a perdre la cuirassa.

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: