Valverde: “Era un dia important per a Griezmann, amb tantes baixes”

Ernesto Valverde ha valorat positivament el triomf del seu equip, explicant que “l’inici del partit ha estat molt bona, però en una jugada aïllada ens han fet gols i això ens ha tret del partit una mica. Però s’ha jugat bé, obrint molt la seva defensa. I la segona part, a base d’insistir s’ha aconseguit guanyar. El tècnic, sense mostrar-se eufòric, ha volgut deixar clar que no decideix qui juga pensant en el mercat de fitxatges, quan li han preguntat per l’absència de Rakitic.

En parlar sobre l’autor dels dos primers gols, Griezmann, ha dit que “admeto que era un dia important per al francès, amb tantes baixes. Però ha jugat molt bé, ha estat molt endollat, i quan jugadors com aquests mostren aquesta actitud, es poden marcar diferències”.

Valverde ha tingut paraules molt positives per a Ansu Fati, “el jugador més jove que he fet debutar. Ansu Fati és molt descarat, atac l’espai, ataca els defenses rivals…és molt jove, cert. Però no vull mirar els anys, vull mirar el rendiment”. El tècnic també ha explicat que “Carles Pérez cada cop suma més experiència”.

L’entrenador però, s’ha queixat ja que “ens fan gols malgrat que ens arriben poc. I solen ser gols bonics, la veritat”. Valverde no ha volgut parlat de rumors de mercat, com poder perdre Alexis o fitxar Neymar.

pressiod espues de perdua, mostra més. un 

Anar a la font – Ara.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: