Valverde: “Deulofeu ha de treballar per capgirar la situació”

Rate this post

Valverde ha aprofitat la roda de premsa prèvia al partit contra el Llevant per esperonar Gerard Deulofeu, que per sisena vegada consecutiva ha quedat exclòs de la llista de convocats. “Deulofeu ha tingut oportunitats en altres moments i ara les tenen altres futbolistes. El que ha de fer és treballar per capgirar la situació”, ha dit el tècnic extremeny.

L’entrenador blaugrana també ha volgut avisar dels perills d’un Llevant “que està fent una bona temporada”. En una roda de premsa que s’ha centrat en molts noms propis, Valverde ha reiterat que amb Dembélé s’ha d’anar a poc a poc tot i que “no està tan despistat com quan va arribar” i ha valorat molt positivament l’aparició d’Arnaiz en la dinàmica del primer equip.

Com és habitual en ell, l’extècnic de l’Athletic no s’ha mullat sobre els possibles fitxatges del Barça durant el mercat d’hivern i ha demanat respecte a la intimitat de Messi. “Com el meu, els contractes són privats”.

Paraula de Valverde

Llevant: “És un equip que està fent millor temporada fora de casa que a casa. Sí, porta molts empats, però és un equip complicat de superar. Té una estructura molt ordenada, deixa molt pocs espais i costa crear-li ocasions de perill. A més, tenen bon contraatac. Els respectem molt perquè estan fent bona temporada”.

Deulofeu: “La seva situació, i la de Rafinha, és la mateixa que la dels companys. Al final, l’entrenador ha de fer una llista de 18. Si fos de 20 potser sí que hi podrien ser. Deulofeu ha tingut oportunitats en altres moments de la temporada i ara les tenen altres futbolistes. El que li està passant no és culpa seva, sinó que té un perfil determinat i jo estic apostant per jugadors amb un perfil diferent”.

Possible cessió de Deulofeu: “No sóc ningú per valorar el que faci un jugador. Encara no ha passat res, en cas que passi ja veurem què fem. Està amb nosaltres i ha entrat a la convocatòria en altres ocasions, ara no ho està fent perquè estem confiant en d’altres. Ha de lluitar per tornar a jugar”.

Sobre l’ànim del vestuari: “A vegades els entrenadors tenim el paper de esgarriacries. Però estem bé, volem seguir així i hem d’estar concentrats. Ens juguem molt en cada partit”.

Dembélé: “Té opcions de ser titular com la resta de la plantilla, però ve d’una baixa llarga i ha d’anar a poc a poc. Ja veurem demà si juga d’inici o no”.

Adaptació de Dembélé: “El veig bé, millor que quan va arribar. Estava una mica despistat fa quatre mesos. Ha tingut una lesió important però està bé i amb ganes”.

Coutinho: “És un gran jugador, com molts d’altres. A mi el que m’agrada sempre és valorar els jugadors que tinc. S’especula sobre grans futbolistes però a mi m’agrada centrar-me en els meus”.

Fitxatge de Coutinho: “L’afició el que vol és guanyar els tres punts aquest diumenge. No sóc tan Rei Mag com per prometre res”.

Equip titular: “El tinc pràcticament definit. Contra el Celta vam fer canvis i només tinc tres dies de marge com per poder variar massa l’onze”.

Arnaiz: “És un jugador amb el qual estem comptant en partits determinats. És la primera vegada que l’hem convocat a la Lliga. Té possibilitats i està rendint bé. Està entre el filial i el primer equip i com Aleñá, creiem que pot entrar en la dinàmica del primer equip”.

Messi i la suposada clàusula sobre la independència: “Els contractes, com el de Leo i el meu, són privats. A ningú li agrada que s’especuli sobre el seu contracte. Res a dir”.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »