Valverde: “A partir d’ara ja no hi ha rival fàcil”

Rate this post

Ernesto Valverde ha mostrat la seva satisfacció per la classificació de l’equip i per l’actitud mostrada durant el partit i la lligueta de la Champions League. El tècnic ha afirmat que no és difícil convèncer Leo Messi de què estigui a la banqueta perquè sap de l’acumulació de partits.

L’entrenador extremeny també s’ha mostrat content per l’actuació dels suplents com Paco Alcácer i Denis Suárez, i ha destacat la importància d’aquests jugadors en el paper que tenen per a l’equip.

Paraula de Valverde

Partit: “No ens jugàvem res i hem intentat dominar el joc des del principi. Hem aconseguit marcar i que s’obrissin més per tenir més ocasions. Estem contents perquè ha acabat bé”.

Sergio Busquets de central: “És un jugador que s’acopla molt bé a qualsevol posició del centre del camp i, per tant, de central pot fer-ho bé. Ho hem provat avui i podria jugar en cas d’emergència”.

Sorteig Champions League: “A partir d’ara ja no hi ha rival fàcil. A doble partit els moments dolents sempre pots pagar-los d’una forma més contundent. El que ens toqui serà difícil”.

Copa del Rei: “Ens ha tocat un rival complicat. El Celta està en forma i l’altre dia ens va jugar molt bé. És l’eliminatòria més atractiva. Valorem molt el Celta i sabem que serà complicat”.

Leo Messi suplent: “Els jugadors saben perfectament de què va això i saben l’acumulació de partits que tenim. Avui no ens jugàvem la classificació, estem jugant-nos la Lliga cada setmana i els jugadors ho entenen”.

Cristiano Ronaldo Pilota d’Or: “Cadascú és lliure de donar el premi que vulgui al jugador que vulgui. No entro en cap valoració d’aquest tipus”.

Luis Suárez: “Luis Suárez és un jugador que ens ha anat i ens va molt bé per obrir el joc. L’equip és diferent a l’any anterior, nosaltres ens adaptem a les circumstàncies, i ell segur que estarà ben relacionat amb el gol”.

Paco Alcácer: “Quan juga respon bé i això és positiu per a nosaltres”.

Anar a la font
Manel Añó

Powered by WPeMatico

Translate »