Ustrell: “Aquest partit va enviar-me whatsapp amb llista de tertulians per TV3”

Els dimarts el programa de TV3 Planta baixa té una tertúlia sobre TV amb Víctor Amela, Mariola Cubells i Santi Villas. La polémica que divendres es va viure al Parlament entre Vicent Sanchis i una diputada dels Comuns, Marta Ribas ha tingut continuïtat en una denúncia que ha fet en públic el director, presentador i productor del programa. Ricard Ustrell: “A mi Vicent Sanchis mai m’ha trucat per dir porta un o altre tertulià. Però quan vaig començar el FAQS el cap de premsa dels Comuns em va passar una llista de tertulians. Em va sorprendre aquell whatsapp. No m’havia passat mai”.

ustrell tv3

Ricard Ustrell TV3

marta ribas Comuns CP

Marta Ribas (els Comuns) controlant TV3 al Parlament

No és casual que els Comuns fossin molt hostils amb Vicent Sanchis divendres al Parlament, arribant a demanar-li la dimissió i que dimarts Ricard Ustrell faci punts amb Sanchis al plató del seu programa assenyalant aquest mateix partit polític. Víctor Amela veu la notícia: “Ricard, vas fer captura d’aquell whatsapp?”. I Ustrell respon que sí. Que encara el conserva tres anys després. Ustrell va fer FAQS l’últim trimestre de 2017, en plena eclosió del referèndum i la detenció dels presos polítics. El cap de premsa que Ustrell assenyala sabrà quin whatsapp va enviar-li al presentador del FAQS.

planta baixa TV3

Tertúlia de TV a Planta baixa a TV3

Els Comuns pressionen a presentadors de TV3 via missatges de mòbil enviant llistes de tertulians afins. El alguacil alguacilado. La propera Comissió de Control a TV3 del Parlament serà entretinguda. Que l’emeti TV3.

T’ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.Subscriu-te a ElNacional.cat

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *