Úrsula Corberó respon a la revista que la treu totalment nua a la platja

Rate this post

L’actriu espanyola amb més seguidors a instagram (5,8 milions) no pot controlar des de les xarxes socials totes les fotografies que es publiquen d’ella. La revista Cuore ha tret en portada una fotografia d’Ursula Corberó a Formentera sortint de l’aigua sense roba. El setmanari juga a les endevinalles ensenyant només la ratlla del cul, però les pistes són fàcils: “Se le está mojando la casa y el papel”. La protagonista de la sèrie La casa de papel respon després de veure´s a tots els kioscos d’Espanya d’aquesta manera:

cuore cul

En una entrevista al diari El Mundo li pregunten “Es la segunda vez que los paparazzi la pillan sin ropa. ¿Seguirá haciendo ‘topless’ o nudismo?” Resposta: “Bueno, me gustaría sentirme libre hasta que me muera”. L’actriu és lliure i queda poc del seu cos per ensenyar al seu instagram amb fotos que augmenten exponencialment el seu compte de followers:

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Úrsula Corberó  (@ursulolita) on

Despareguda la revista Interviu, ja només queda Cuore per aquestes portades i titulars com el que la il·lustra: “Desnudo integral en alta mar: Úrsula Corberó y sus ‘ursulolitas’ ¡en remojo!“. I el text és dels habituals del setmanari: “El desnudo del veranoÚrsula Corberó, como su madre la trajo al mundo, en altamar. Y no está sola, le acompañan sus amiguis, como Miranda Makaroff, que también se ha quedado bien fresquita”. I ho rematen així: “Úrsula se quitó un bonito bañador rosa y se bañó, al igual que las demás, ¡en pelota picá!”. 

Anar a la font
Marc Villanueva

Powered by WPeMatico

Translate »