Urdangarín provoca l’enuig dels funcionaris de Brieva, que amenacen amb fer vaga

Rate this post

Avui fa just 50 dies que Iñaki Urdangarín va ingressar a la presó de Brieva, Àvila, on s’està en un mòdul especial per on abans hi va passar gent com Luis Roldán. El cunyat del rei haurà de complir una condemna de cinc anys i deu mesos de presó peñ cas Nóos. Amb la seva família política com si res, a Palma, anant a comprar peio de concert, amb el rei Joan Carles convalescent a casa per culpa dels seus malmesos malucs i per les gravacions de Corinna amb Villarejo i Vilallonga, i amb Felip i la infanta Elena participant a la Copa del Rei de Vela, sembla que el duc em-palma-do no preocupa als que són a Palma i només pensa en ell una trista Cristina.

urdangarin cristina cotxe gtres

GTRES

Des que Urdangarín va ingressar a la presó, la polèmica l’ha envoltat: Per què ell pot gaudir de més visites? Per què han permès que tingui tres vis-a-vis durant el seu primer mes empresonat? Com és que pot gaudir d’un mòdul de 450 m² per a ell solet? Per què la infanta Cristina pot visitar-lo secretament entrant a presó pel pàrquing dels treballadors? Ara, El programa de verano, a falta de parlar de la detenció del marit d’Ana Rosa Quintana, explica que el ‘reclús Urdangarín’ ha trastocat tant el dia a dia a Brieva fins el punt de provocar l’enuig dels seus funcionaris, entre d’altres coses, perquè el quadrant vacacional que tenien pactat s’ha hagut de tocar.

germà urdangarin telecinco

Telecinco

La presència del cunyat del rei al nou mòdul ha provocat que hi hagués al centre penitenciari tensió, protestes i queixes pels torns a cobrir i els horaris, quan abans del seu ingrés a presó ningú havia d’ocupar-se d’un pres tan il·lustre. Fins el punt que molts dels funcionaris s’han plantat, amenaçant amb fer vaga. Solució? Funcionaris en pràctiques per complir els contingents i controlar els interns. Becaris a qui, qui sap, els podria tocar  atendre Iñaki Urdangarín, l’origen del conflicte. Tot i que sembla més probable que continuïn sent els tres funcionaris de confiança del marit de la infanta els que segueixin en contacte amb ell. Segons la periodista del programa d’Ana Rosa, Paloma García Pelayo, Brieva ha reconegut que compten amb un 15 % menys de personal per fer la feina.

 

Anar a la font
Darío Porras

Powered by WPeMatico

Translate »