Urdangarin arriba a Palma per conèixer el seu futur immediat

Rate this post

El marit de la infanta Cristina i cunyat del rei Felip VI, Iñaki Urdangarin ha arribat ja a Palma, on aquest matí s’ha de presentar a l’audiència Provincial per a que li sigui notificada la sentència que el condemna a cinc anys i deu mesos de presó pels delictes de malversació, prevaricació, frau, delictes fiscals i tràfic d’influències.

L’exduc de Palma coneixerà també avui si ha d’ingressar a presó de forma imminent. En aquest cas s’ha apuntat que el seu destí seria un mòdul exclusiu a la presó femenina de Brieva, a Àvila.

Diego Torres, cinc dies per entrar a presó

Per la seva banda, l’Audiència Provincial de Palma ha donat cinc dies a l’exsoci d’Iñaki Urdangarin, Diego Torres, perquè ingressi a la presó. Torres ha acudit aquest dimecres a l’Audiència Provincial de Palma cap a les 9.00 hores, acompanyat del seu advocat Manuel González Peeter, per rebre l’ordre d’entrada a la presó i ha romàs en l’interior poc més de mitja hora.

Cal recordar que la Sala II del Tribunal Suprem ha rebaixat a cinc anys i vuit mesos la seva condemna pels delictes de malversació, prevaricació i frau a l’Administració, mentre que l’ha absolt de tràfic d’influències, blanqueig i falsedat.

Seguirà ampliació

Anar a la font
Jordi Palmer

Powered by WPeMatico

Translate »