Una vetllada amb Springsteen en la intimitat

Rate this post

Tot va començar a prendre forma el 12 de gener de lany passat, quan Bruce Springsteen va ser el regal de comiat dels Obama a uns 250 empleats de la Casa Blanca. A lEast Room de la mansió presidencial dels Estats Units, vuit dies abans que sinstallés Donald Trump, el Boss va oferir un concert acústic, amb narracions personals, molts serveis de la biografia que va publicar el 2016, Born to run. En el viatge de tornada a Nova Jersey des de Washington amb la seva esposa, Patti Scialfa, i el seu mànager, John Landau, el trio va pensar que més gent hauria de tenir accés a una cosa així. Es va plantar la llavor de Springsteen on Broadway. El fruit que ha donat és únic.
El pròxim 15 de desembre Springsteen sortirà per 236a vegada a lescenari del teatre Walter Kerr, al Carrer 48. Sonaran els primers aplaudiments entusiastes i es farà el silenci en aquest pati de butaques que nit rere nit, des doctubre del 2017, han omplert 960 espectadors, devots, curiosos, afortunats amb pressupost per pagar la mitjana de més de 500 dòlars per la qual shan estat venent les entrades.
Una vetllada més, per última vegada en viu, Springsteen es desplegarà durant més de dues hores i mitjà com el performer absolut, un mestre de la narració i de la música, protagonista dun exercici meticulós i inclassificable que també ha quedat recollit en un disc (doble CD, quatre vinils) que surt a la venda el dia 14 i en un especial de Netflix, que sestrena en 190 països el dia 16.

Seguir leyendo….

Anar a la font

Powered by WPeMatico

Translate »